TractorPulling Lochem

Nieuwsbrief, Gorssel 2 augustus 2015,

Gorssel
De Ford hebben we uitgebreid gecheckt, alles zag er goed uit. Dex brandstof hoeveel heden hebben we aangepast omdat niet alle cilinders mee deden in Aagtekerke.

Tractorpulling Lochem
Nadat we de trekker hadden geladen gingen we met Hans en Gerard en de bakpan en een koelkast vol hamburgers richting Lochem. Vandaag geen code rood maar prachtig tractorpulling weer! Rond 13:00 uur waren we op de wedstrijd, trekker gelost. In de pits was veel belangstelling voor alle machines.

De Light Superstocks konden rond 17:15 aanhaken in Lochem. Pech was er voor de White Crow, tijdens de proeftrek brak er een drijfstang wat een gat in het motorblok gaf. Bij Easy Rider eindigde de run in een vlammenzee door een lekke olieleiding, de schade leek mee te vallen. Een FP was er voor de Blue Thunder. iessel diesel mocht als laatste in de klasse aanhaken. De motor liep nog niet helemaal zuiver maar toch werd een afstand gehaald van 98,73 meter. Goed voor een 2e plaats.

Na de Pull was er een hapje en een drankje voor sponsoren en vrienden verzorgt door Gerard en Hans. Het smaakte zo goed dat alle etenswaren door de keelgaten verdween. Traditioneel was het nog lang gezellig op de Tractor Pull.

Op vrijdag 14 augustus is de volgende wedstrijd in het Belgische Zele. Dit is de voorlaatste wedstrijd van het seizoen 2015. Met deze 2e plaats in Lochem hebben we de voorsprong vergroot op het Nederlands Kampioenschap.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: