Club van 100

Leden:
Ap Ilbrink

Marlies en Geert Gommers – Kapteijns

René de Bruin

Eddie van Schooten

Paul Zoerink

Gerrit Oltvoort

Maria van Strijp

André van Strijp

Harm Kleinen Traast

Martin Makkink

Peter Heemskerk

Joep Baas

Gerard Meerbeek

Club van 100 – iessel diesel
Om vooraan mee te kunnen blijven rijden in onze klasse en de continuïteit te waarborgen heeft het team het plan opgevat om een Club van 100 te starten.
Het idee is dat de leden van de Club van 100 ieder jaar € 100,- doneren aan het team. Het geld dat het team daarmee hoopt binnen te halen, wordt besteed aan de trekker.
Dit om de techniek te optimaliseren en nieuwe onderdelen te kunnen kopen. En om door te kunnen in het geval dat er eens iets stuk mocht gaan.

Wat kun je van ons verwachten?
Natuurlijk dat wij ons uiterste best doen om elke wedstrijd te winnen en weer Nederlands kampioen te worden!

Exclusief voor leden van de Club van 100 – iessel diesel:

  • Je ontvangt de nieuwsbrief per e-mail, voordat deze gepubliceerd wordt voor iedereen.
  • Je naam komt op website van Team iessel diesel.
  • Via een verloting maak je kans om met het team mee te gaan naar een wedstrijd. We loten 2-3 keer per seizoen. Wij zorgen dan voor gratis toegang en een hapje en een drankje.
  • Als je een wedstrijd bezoekt waar wij aanwezig zijn, ben je altijd welkom bij onze bus voor een hapje en een drankje.
  • Voor onze thuiswedstrijd in Lochem ontvang je een e-mail voor een hapje en een drankje bij onze bus. (exclusief toegangskaartje)
  • Je ontvangt een uitnodiging per e-mail voor een eventueel Nederlands Kampioenschapsfeest (alleen als we Nederlands kampioen worden natuurlijk).onder voorbehoud van beslissingen Team iessel diesel

Hoe gaat het in zijn werk?
Via het e-mailadres club100iesseldiesel@hotmail.com kun je je opgeven. Je ontvangt van ons dan zo spoedig mogelijk een bericht terug.
Het lidmaatschap loopt telkens vanaf 01 januari t/m 31 december, dus een heel kalenderjaar. Maar betaling kan op elk door jou gewenst moment, in één keer € 100,- of twee keer € 50,-

Subsponsors en sponsors
Voor bedrijven is er ook de mogelijkheid om subsponsor te worden voor minimaal € 100,- per jaar. Je wordt lid van de Club van 100 – iessel diesel
Van een subsponsor die ons steunt met minimaal € 250,-, wordt een logo (wit, in stijl van de trekker en de bus) op de bus geplakt. (logobestandje moet aangeleverd worden)
Van een sponsor die ons steunt met een bedrag van minimaal € 750,- wordt een sticker met logo op de bus geplakt en een sticker met logo op de trekker. (ook deze sticker wordt uitgevoerd in wit, in stijl van de trekker en de bus, logobestandje moet aangeleverd worden)

Deelname
Vind je dit leuk en wil je ons team steunen, dan zouden wij dit zeer op prijs stellen!
Op deze manier ben je actief verbonden met het team en hoor je alles als eerste over het team en de wedstrijden. Je kunt lid worden als particulier of als bedrijf en betaling kan contant of via (automatische) bankoverschrijving geregeld worden. Wil je hiervoor een kwitantie ontvangen, dan kan dat.

Namens Team iessel diesel,
e-mail: iesseldiesel@hotmail.nl

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: