Aagtekerke

Gorssel 22 Juli 2013.

Iessel diesel was klaar voor vertrek Aagtekerke Zeeland. Maar het team had niet stil gezeten. Zo is het ontstekings tijdstip iets vervroegd. Ook is het probleem is aangepakt waarom de verdeler kap steeds kapot ging. De rotor is ingekort zodat  hij niet meer de verdelerkap kan raken. Hopelijk is het dan goed!

Hein Kettelarij zat achter het stuur van de vrachtwagen. Na 4 uur waren we op Zeeuwse bodem aangekomen.  De wedstrijd was al aan de gang en ‘iessel diesel’ werd klaargemaakt voor de strijd.  De bandenspanning werd aangepast en de trekker gepoetst. Willem Veldhuizen was zelf op de wedstrijd en had een nieuwe bougie meegenomen om de testen of de afstelling van het methanol systeem goed was. De achtste versnelling zou geprobeerd worden van de Ford, om meer snelheid te maken.
Na lang wachten langs de baan was eindelijk de Light Super Stock klasse , iessel diesel als tweede aan de beurt. Groene vlag was gegeven en Erik stopte iessel diesel voor de dertig meter. De reden was dat de iessel diesel het niet kon trekken in de achtste versnelling.

Teruggesleept naar parc ferme! Motorkap eraf en alles zag er goed uit.  Zes plaatsten opschuiven en inmiddels werden er drie full pulls gereden.( Green Extreme, No Surrender, White Crow).  De tweede run bracht de iessel diesel tot een afstand van 97,39 meter. Een vierde plaats werd gehaald. Een tevreden team, want de trekker bleek nog heel te zijn.  Terug naar Gorssel.

De volgende wedstrijd is Zaterdag 10 Augustus a.s. in Montfoort ( Utrecht).

Punten klassement 1e 4 plaatsen Light SuperStock.

Links:
facebook

Aagtekerke 2013:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

TractorPulling Team