Nieuwsbrief 2

Nieuwsbrief, Gorssel 26 oktober 2020

Het is een tijd geleden dat we wat van ons hebben laten horen. Na de wedstrijd in Zwolle van begin februari dit jaar hebben de machine gecontroleerd en er beek dat er een paar stoterstangen krom waren. Deze waren niet bestand tegen de zwaardere klepveren. Deze worden vervangen voor sterkere exemplaren. 

In de tussentijd heeft sponsor Autoschade Rouwenhorst het inlaatspruitstuk en turboafscherming voorzien van een glimmende blauwe laklaag. Nu ziet het er onder de motorkap weer peik fijn uit. 

Op vrijdag 22 mei is de Daf Vanhool bus weer apk gekeurd door Harry Kolkman bij van Opijnen BV in Deventer. Op de terugweg van Deventer naar Gorssel werden we gespot door de Easy Riders. Deze kwamen later nog even aan een kop koffie drinken en naar een echte trekker kijken, uiteraard op gepaste afstand. 

Door de verandering van de bedrijfsstructuur van Bruggeman badkamers en sanitair is de sponsoring beëindigd. We willen ze bedanken voor de 5 jaar als sponsor! 

Deze winter gaan we de machine opnieuw controleren en fine tunen. Zwolle zal niet de eerste wedstrijd worden in 2021. Helaas hebben we dit jaar daar voor het laatste gereden, er worden huizen gebouwd op deze plek. 

Alles kan zo in een keer anders worden. Niet alleen vanwege de corona maar ook vanwege de hersenbloeding van Wilma. Het revalidatie proces is een lang en taai traject. We willen ook iedereen langs deze weg bedanken voor alle attenties en kaarten!

Ps. Toch nog tractorpulling zien? Elke zondag op RTL 7 te zien om 14:00 uur. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s