Bus renovatie en ANWB informatieavonden Joure & Assen

Nieuwsbrief, Gorssel 24 april 2016,

Op 1 en 2 april hebben we de achterkant, voorkant en de linkerzijkant voorzien van stickers. Het was een hele klus voor Gerard, Hans en Floris. Maar in de avond rond 23:00 uur waren de stickers op de bus geplakt. Dit alles hebben we gedaan in de verwarmde werkplaats van Loonbedrijf H. Boschloo, hiervoor onze dank!
Zaterdag 16 april hebben we de op rechterkant van de bus stickers geplakt, inclusief de sponsoren. Het resultaat is op de foto’s en video te zien.

Te gast bij de ANWB
Op 18 en 20 april waren we uitgenodigd op een technische avond bij de ANWB in Joure en Assen.
Deze avonden zijn georganiseerd door praktijkbegeleider Hans Wijgman, met als onderwerp TractorPulling en team iessel diesel. Doormiddel van een powerpoint met filmpjes en technische informatie.
Na de koffie werden de motorkappen van de Ford gehaald, en alles kon bekeken en gevraagd worden. En daar werd volop gebruik van gemaakt. Als afsluiting werd de motor van iessel diesel gestart en het plafond voorzien van condensdruppels. Tot grote hilariteit van de ANWB mannen.
Op de terugweg vanuit Assen liep de motor temperatuur van de Daf 1160 van de bus gevaarlijk hoog op. Er moest koelwater worden bijgevuld. Bijgaande foto’s laten zien hoe dit s’nachts gebeurde.

Deze week gaan we de laatse voorbereidingen treffen voor de seizoensopener op 30 april in Oud-Vossemeer (Zeeland).

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: