Oud Gastel 2019

Nieuwsbrief. Gorssel, 1 juni 2019

Assen 2019
Na de wedstrijd in Zwolle hebben we wat aanpassingen gedaan aan de motor en turbo.Dit konden we testen in Assen. Maar helaas na 2 pogingen bleek het een en ander niet te werken. Terug naar de werkplaats…

Na dit experimentele uitstapje hebben we de zelfde setup als seizoen 2018 weer gemaakt. Terug naar de basis. 

Op 4 mei stond de eerste competitie wedstrijd op de planning in het Brabantse Oud Gastel. Er stonden 9 tractoren aan de start, wij mochten als 5 de aanhaken. De motor klonk weer als vanouds en binnen no time stonden we aan de goede kant van de Full Pull lijn. In de Pull Off van 5 reden wij 3e afstand. Maar helaas aan het einde van de run ging de motor uit. Later bleek dat 1 zuiger beschadigd was. 

APK bus
APK keurmeester Harry Kolkman heeft de bus goed gekeurd bij van Opijnen Deventer. Er is een nieuw wiellager rechts voor gemonteerd en nieuwe remschoenen links en rechts voor. En een nieuw overdruk ventiel voor de accessoires tank gemonteerd. Dit is op vrijdag 31 met goedgekeurd. Hiervoor onze dank aan. 

Voorbereiding Made’s PowerWeekend 2019
De volgende competitie wedstrijd is op zondag 16 juni in Made. Momenteel zijn we bezig om meer koppel in de motor te creëren. Zodat de trekker beter vast houdt op het einde van de run.

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: