Demo Clermont-Ferrand en Made’s Powerweekend 2016

Nieuwsbrief, Gorssel 20 juni 2016,

Woensdag avond kregen we een mail uit Frankrijk met de vraag of we aanstaand weekend konden rijden in Clermont-Ferrand. We hadden net gras gemaaid en wilden vrijdag inkuilen. Michiel en Wilma zorgde dat dit kon zodat wij vrijdag ochtend heel vroeg konden vertrekken.

Clermont-Ferrand
Na een voorspoedige reis kwamen Gerard, Luuk Erik en Floris om 23:00 uur aan in Clermont-Ferrand. We werden hartelijk ontvangen door de Franse collega pullers, en werden uitgenodigd om mee te eten en te drinken.

Na een goede nachtrust en stevig ontbijt begon het spektakel. De baan gaf nog wat problemen, maar we konden de trekker goed aanpassen. Door al het gewicht achterop te hangen, konden we  de 2 dagen in totaal 5 goede runs maken. Tot grote tevredenheid van het Franse publiek welke in grote getale aanwezig was.

Na 1100 km waren we op maandag weer thuis rond 17:00 uur.

Made’s Powerweekend

We hebben de motor gecontroleerd na het Franse avontuur, en we konden we aanhaken in Made. Het grootste tractorpulling evenement van Europa met 3 wedstrijdbanen naast elkaar.

De eerste run was een Full Pull, en in Pull Off werd een afstand neergezet van 94,30 meter door de iessel diesel. De eerste plaats ging naar de thuisrijder Easy Rider, en de derde plaats was voor No Surrender. Het was een gezellige dag voor Hans, Remco, Luuk, Gerard, Paul, Michiel, Erik en Floris. De inwendige mens werd versterkt door spek pannenkoeken en hamburgers met uien. En zo keerden we tevreden huiswaarts aan het einde van de middag.

Aanstaande zondag 26 juni gaan we naar het Brabantse Hoeven. Er is daar voor de 30e keer een wedstrijd, daarom zijn de Grand National ProStocks ook uitgenodigd.

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: