BeachPull Putten

Nieuwsbrief, Gorssel 13 Juli 2014,

Radio.
De oude radio van de bus was opgeblazen, Gerard Meerbeek had op zolder nog een radio liggen met bijbehorende speakers van Hans Wijgman. Hans heeft deze vrijdag ingebouwd zodat we de WK finale niet hoefden te missen. Oltvoort Techniek en Design heeft het methanol systeem iets aangepast, want cilinder 1  liep te warm.

BeachPull Putten.
Rond 11:30 Uur zijn we vertrokken vanuit Gorssel richting Putten. Na eerst een keer langs het wedstrijd terrein gereden te zijn, hadden we toch de goede afslag te pakken.
De Light Super Stock mocht rijden met de nieuwe Keep Moving Orange sleepwagen die in Amerika is gebouwd.
Bij de eerste trekpoging viel de motor van de iessel diesel stil. 6 plaatsen opgeschoven te zijn konden we een 2e poging wagen. De motor liep goed tot ongeveer 40 meter toen begon de motor op 5 cilinders te lopen. En de iessel diesel kwam bij 67 meter tot stilstand.
Goed voor een 4e plaats.

Als team hebben we nog genoten van het prachtige spektakel en gingen rond 21:30 uur richting Gorssel. We dachten op tijd thuis te zijn maar de bus dacht daar anders over… Net voor Apeldoorn Zuid kregen we rechtsvoor een klapband. en de hele bus onder de rubber rook. Gelukkig was ANWB man Hans aan boord en konden we binnen 3 kwartier onze reis hervatten.
En konden we gelukkig nog een stukje van de WK finale zien.
De geplande wedstrijd in Silly (B) ging niet door omdat het wedstrijd terrein te nat was. De eerst volgende wedstrijd is in Aagtekerke (Z) op 26 Juli a.s.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: