Bakel en Alphen 2019

Bakel
In de werkplaats bleek dat er wat meer aan de hand was dat we van tevoren dachten. De hele as van de rotor van de ontsteking zat los. Dit betekende dat het aan de distributie moest liggen, het tussentandwiel was los gelopen en het krukas tandwiel en ontsteking tandwiel behoorlijk had beschadigd… Gelukkig konden we van conculega No Surrender 2 geschikte tandwielen overkopen. Martin en Justin bedankt!

Nadat alles weer op zijn plek zat konden we afreizen naar het warme Bakel. Sinds 2014 zijn we hier niet meer geweest, het terrein was mooi opgesteld en lag er keurig bij. De baan leek genoeg grip te bevattend en we stelde de machine hierop af. De machine pakte goed op maar over het algemeen kwam er niet genoeg snelheid in de machine en bleven we haken op een 6e plaats.

Alphen
Na wat veranderingen aan de nokkenas was de machine weer klaar voor de volgende wedstrijd. Dit maal een avondwedstrijd in het Brabantse Alphen. Na een flinke hoosbui kon de Limited Super Stock klasse van start gaan. De baan zag er goed uit, Erik toerde de machine op richting de 5000 toeren. En zette een redelijke afstand neer wat goed was voor een 5e plaats. Het uitlaatspruitstuk was gloeiend heet aan het einde van de run, maar of we hier meer vermogen uit hebben gehaald is nog maar de vraag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s