Beachpull Putten 2017

Nieuwsbrief, Gorssel 10 juli 2017

Beachpull Putten
Half 1 vertrok de bus richting BeachPull Putten, nadat we in tweede instantie de goede afslag hadden genomen parkeerden we de bus op het drukke maar gezellige wedstrijdterrein aan het Veluwe meer. Twee ANWB collega’s hadden een prijsvraag gewonnen en daardoor konden ze een dag mee naar een tractorpulling wedstrijd met team iessel diesel! Voor een hapje en een drankje was extra gezorgd. De technische commissie van de NTTO heeft de trekker goedgekeurd voor seizoen 2017.

Na het wegen van de trekker, en het goed hangen van de gewichten was het tijd om aan te haken! iessel diesel mocht als 3e rijden, Erik toerde de motor op en de Puller banden stuurden de combinatie naar de rechter kant van de baan… Na 20 meter getrapt te hebben op de linker rem ging de neus weer de goede kant op, en werdt een dikke Full Pull gehaald!

Voor de finale werden er nog wat gewichten naar achter gehangen, er werd voor de 2e keer aangehaakt. De motor kwam mooi op toeren, in rechte lijn ging de iessel diesel als een raket naar voren. Toen de leidersvlag in beeld kwam stortte de motor in bij 93,42 meter. Goed voor een mooie 2e plaats achter de Easy Rider en voor de No Surrender.

Na de tijd hebben we lekker gegeten en genoten van het pulling spektakel waar een spannend ontknoping was bij de SuperStocks en die uiteindelijk gewonnen werd door de Hurricane!

Aanstaande zaterdag 15 juli gaan we de 6e competitie wedstrijd verrijden in Zeeuws-Vlaanderen, Cadzand! Dit ligt in het uiterste Zuid-Westelijke puntje van Nederland…


TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: