BeachPull Putten

Huiswerk in de vakantie
De koppeling hebben we iets anders afgesteld omdat we willen dat het motor toerental hoger komt te liggen bij de start. Het brandstof systeem hebben we iets gewijzigd en een bougie vernieuwd omdat er barstjes in het porselein waren te zien.

BeachPull Putten – 11 juli
Rond de middag gingen we met een volgeladen bus richting Strand Nulde. Rond 17:00 uur mocht de Ford 9600 als 3e aanhaken voor de Keep Moving Orange. De baan lag er prima bij dus we konden vol gas van de startlijn. Met het koppelingspedaal helemaal ingetrapt ging de trekker toch rijden bij 4000 toeren. En dat is 1000 te weinig!
Na 10 meter begon de motor weer iets te sputteren en kwam de balans en daarmee de snelheid er niet goed in. Het resultaat een afstand 99,99 meter… net 1 cm te kort voor de Pull Off…

In de klasse hadden we ook een nieuwkomer: de Blue Thunder, een mooie afgewerkte machine, een prima aanwinst voor de klasse.
De White Crow behaalde de 1e plaats gevolgd door Blue Thunder en iessel diesel.

De koks Hans en Gerard hebben de inwendige mens versterkt, daarna hebben we nog met het hele team van de mooie wedstrijd genoten.
De volgende wedstrijd is Zaterdag 25 juli in Aagtekerke, We gaan met de koppeling bezig en het brandstof systeem. De afstelling blijft nog een punt van aandacht.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: