Putten

Gorssel 16 Juli 2013.

Afgelopen week is de trekker helemaal afgemaakt met het logo van de trekker “iessel diesel met afbeelding van de ijssel” en de Ford stickers. Op de achter tank tussen de spatborden staat de tekst: ‘’Hij kent zijn eigen krachten niet”, Hans Wijgman heeft dat gedaan. Edwin Oltvoort heeft samen met Erik donderdag avond de trekker beter afgesteld, de trekker krijgt nu stationair minder brandstof, want daarvoor stond hij te rijk afgesteld. Klaar voor een het weekend tracktor pulling!

Vrijdag 12 Juli 2013, of terwijl: Tractor Pulling Putten. Toen iessel diesel opgeladen was op de oplegger van van Opijnen konden we vertrekken naar Putten met KTL Transport & Veevervoer. Het opladen gaat snel met de gemakkelijke lage oplegger. De wedstrijd begon om 18:00 uur en de Light SuperStock klasse was als 4e aan de beurt. Eenmaal aangekomen mooi op tijd, trekker afgeladen en naar de baan gegaan. We mochten als 4e beginnen en iessel diesel haalde 76,14 meter, en dat was goed voor de 4e plaats. Toch nog een goede prestatie terwijl Erik er achter kwam dat hij de 6e versnelling gebruikt had in plaats van de 7veel sterkere versnelling. Daardoor maakte de trekker te veel toeren en moest Erik het gas dicht doen. We hadden gevraagd of we het nog een keer konden proberen om data te verzamelen. Dan mocht op de andere baan als die klasse klaar was. Dit  ging niet zo goed en iessel diesel kwam 10 a 20 meter vooruit, nu wel in de goede versnelling. Daarna hebben we de trekker opgeladen en zij we naar huis gereden.

Zaterdag 13 Juli 2013, We hebben de datalogger afgelezen en we zagen dat cilinder 5 niet gewerkt had in Putten. We hebben daarna onder de motor kap gekeken en het we zagen dat de ontsteking kapot was, dit kwam omdat een boutje los getrild was en daardoor de verdelelerkap tussen het motor blok is gekomen en kapot gegaan. Erik heeft op de Harley-Davidson een nieuwe ontsteking gehaald hij Gerrit Esselink en die er opgezet. Verder was de trekker in orde. Daarom hebben wij hem opgeladen en alles klaargezet zodat we Zondag ochtend voeg naar Silly (België) konden gaan.

Gorssel.nl http://gorssel.nl/nieuwsarchief-optie/700-iessel-diesel-debuteert-in-internationale-tractor-pulling-event

Film Putten:

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

TractorPulling Team