Demo Bailleul Le Soc 2017

Nieuwsbrief, Gorssel 28 augustus 2017

Dorsdag bij de molen
Zaterdag 19 augustus waren we te gast bij de jaarlijkse dorsdag van de GOTV (Gorsselse Oude Trekker Vereniging). Zoals elk jaar is dit bij de Gorsselse molen. Het was een gezellige en sfeervolle dag, vele stickers zijn uitgedeeld.

Demo Bailleul Le Soc
Op zaterdag morgen rond de klok van half 10 ging de reis richting het Franse land, Erik en Gerard voorin, Michiel en Luuk achterin. Na een voorspoedige reis waren we rond 16:00 uur in Bailleul Le Soc. Na het uitladen van de trekker heeft Gerard een heerlijke maaltijd bereidt. Tussen 20:00 uur / 23:00 uur zou de iessel diesel moeten aanhaken. Michiel zou voor de eerste keer rijden, bij de start werd er nog even met de koppeling gespeeld om genoeg toeren in de motor te krijgen. Vervolgens ging de combinatie naar links en daarna naar rechts, en rond de Full Pull lijn ging het gas eraf. Een prachtige run, de Fransen waren enthousiast en wij ook!

Dag 2
Na een Engels ontbijt in Frankrijk werd de trekker gereed gemaakt voor de 2e demo run. Rond 16:00 uur werden we opgehaald. Met iets meer toeren bij de start ging de machine meteen naar rechts, na correctie ging het op de achterwielen naar de Full Pull! De Franse organisatie was tevreden! Na alles ingeladen te hebben waren we om 1:00 uur weer op de thuisbasis.

Alphen (NB)
Op zaterdag 16 september is de een na laatste wedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap, met een voorsprong van 2 punten wordt het nog spannend. Wie zal er in Alphen op de trekker zitten en wordt Erik nu werkeloos als chauffeur? Omdat zijn zonen nu beide ervaren hebben hoe het is om de iessel diesel naar de andere kant van de baan te rijden…

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: