Winternieuws 2021

Nieuwe sponsor 
Dit jaar kunnen we goed van start met een mededeling dat ‘De Poorte Joppe’ een nieuwe sponsor is van het team iessel diesel. Dirk van Helvoort van De Poorte Joppe is al jaren een liefhebber van tractorpulling en blauwe trekkers. Het bedrijf is gespecialiseerd in onder andere straat-, sloop- en grondwerk. Daarnaast hebben zij ruime ervaring in het aanleggen van rioleringen. bekijk de website voor meer informatie: https://www.depoortejoppe.nl

Alle sponsoren en club van 100 leden hebben inmiddels de 2021 iessel diesel kalender in huis. Lees je dit en heb je nog een lege plek aan de muur? Wordt dan lid van de club van 100. En stuur een mail naar club100iesseldiesel@hotmail.com. 

Seizoen 2021
De NTTO probeert dit seizoen wedstrijden te laten verrijden. Zo wordt er nagedacht over het verrijden van wedstrijden zonder prijzengeld wanneer er geen publiek aanwezig mag zijn. Ook is er een plan om wedstrijden via een live stream te kunnen bekijken als er geen publiek aanwezig mag zijn. 

We hopen in de volgende nieuwsbrief u meer te kunnen melden over het wedstrijd seizoen. Tot die tijd blijven wij veilig thuis in de werkplaats. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s