TractorPulling Hoeven en Rijsbergen 2016

Nieuwsbrief, Gorssel 4 juli 2016,

Nieuwe sponsor 2016: Bruggeman Sanitair
We zijn erg blij om een nieuwe sponsor voor te stellen namelijk: Bruggeman Sanitair uit Gorssel. Dit is een bedrijf van Anton Bruggeman, ze hebben de winkel gevestigd aan de Nijverheidstraat 7 in Gorssel met een showroom. Meer informatie de website: montagebedrijfantonbruggeman.nl

Bruggeman_02Bruggeman_03

30e keer TractorPulling Hoeven ( 26 juni )
Samen met Hans, Gerard, Luuk, Remco, Michiel, Erik en Floris waren we rond 9 uur vertrokken. Onderweg veel hoosbuien gehad maar uiteindelijk wel aangekomen in een droog Hoeven. De baan lag er perfect bij, we mochten als 3e aanhaken. Erik toerde de Ford 9600 op naar ongeveer 5000 toeren en zette een mooie Full Pull neer. In de Pull Off had de Easy Rider weer een Full Pull en wij hadden een strak lopende motor met als resultaat 92,64 meter. Goed voor een 2e plaats. Na de prijsuitreiking ging het regenen… 30 mm in een uur, zo moest de organisatie de 30e editie af lassen.

TractorPulling Rijsbergen ( 3 juli )
Afgelopen week hebben we de trekker weer nagekeken en het brandstof systeem verandert, en zo konden we met een bus vol vertrekken naar Rijsbergen in Noord-Brabant. Wat een nieuwe wedstrijd voor ons is.

In de proeftrek ging de iessel diesel hard weg, zo hard dat de combinatie in de veiligheidsbult belande. Net zo als 20 jaar geleden toen Erik op de Hurricane reed in de 3,4 ton SuperStock klasse. Toen was er wel meer aan de hand…

Na de tijd werd de sleepwagen zwaarder gezet en er werd een mooie FULL PULL gereden. Easy Rider had ontsteking problemen, en No Surrender kwam rond de 70 meter tot stilstand. We mochten dus de grootste beker mee naar huis nemen. Na een heerlijke warme maaltijd bij de bus keerden wij tevreden huiswaarts.

Over 2 weken op zondag 17 juli is er een wedstrijd in Wogmeer dit ligt in Noord-Holland.

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: