Hoeven

Gorssel 03 Juli 2013.

Aan de andere kant van de IJssel.
Het team heeft Zaterdag hard gewerkt om iessel diesel af te krijgen voor zondag, en dat is gelukt. Zondag opgeladen op de trailer van Opijnen, en op weg naar Hoeven voor de 2e wedstrijd met KLT transport.

Eenmaal aangekomen de trekker uitgeladen en wachten tot de Light superstock klasse aan de beurt was. Alleen dat duurde langer als voorspeld, de sleepwagen had technische problemen. Na een uurtje was het verholpen en kon de klasse weer doorgaan. iessel diesel moest als 3e rijden. De eerste run kwam de trekker niet op genoeg toeren en kwam niet verder dan 10 meter. Daarna probeerde Erik het meteen erachteraan. Nu kwam de trekker rond de 4000 toeren maar kon het niet trekken, bij de 30 meter stond hij stil. Het bleek dat Erik de 8e versnelling had gebruikt i.p.v. de 7e versnelling. Daarna mochten we het als allerlaatste proberen maar we kregen de koppeling niet vrij. Einde oefening in Hoeven. Achteraf bleek dat we een gedeelde 3e plaats gehaald hadden.

Maandag hebben we de carter onder de trekker gehaald om te kijken of we lagerschade hebben opgelopen, wat we de vorige keer hadden. Maar alles is heel gebleven, Ook hebben we de hele trekker middendoor gehaald, dit ging gelukkig vrij simpel. Toen we de koppeling los hadden bleek dat de koppeling alleen aan de binnenkant had geslipt, i.p.v. over het hele vlak. We weten al hoe we dit gaan verhelpen, nu alles afkrijgen voor volgend weekeind, vrijdag 12-Juni in Putten. En zondag 14 Juli in Sillie (België) dat word een druk weekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

TractorPulling Team