Made

Gorssel 25 Juni 2013

Verslag vanuit de werkplaats ’t Walle,
De week na de run in Made zijn de spatborden en de motorkap gedemonteerd en dinsdag 18 Juni  naar Rouwenhorst autoschade in Ruurlo gebracht. Ook is het inlaat spruitstuk gedemonteerd, en de karterpan verwijdert. Zodat de lagers gecontroleerd konden worden.  De drijfstanglagers van 1 en 5 zijn beschadigd.
Ook is de turbo uit elkaar gehaald maar direct weer inelkaar gezet omdat alles nog goed was, geen schade opgelopen bij de turbo!

Vrijdag 21 Juni kwam Willie Pasman op bezoek en heeft de lagers en krukas bekeken. En besloten word om de krukas te slijpen.
Zaterdag 22 Juni is de motor uit de trekker gehaald, en helemaal uit elkaar gehaald.
Maandag 24 Juni heeft Erik de motor, krukas en drijfstangen gebracht naar Pasman Motoren en Agregaten in Baak. De flenzen van het inlaat spruitstuk zijn gevlakt op de draaibank. Het inlaat spruitstuk word gevlakt door Hans Wijgman.

Aan het einde van de week komt alles terug, alles in het weekend in elkaar zetten en dat moet hij zondag klaar zijn voor de wedstrijd in Hoeven (Noord-Braband). Waar de Pulling Trekker met KTL transport en veevervoer naar toegebracht zal worden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

TractorPulling Team