Tractorpulling Alphen (NB) 2015

Nieuwsbrief, Gorssel 30 augustus 2015,

Lier

Op donderdag avond, voor de wedstrijd in Zele ging tijdens het in lieren van trekker rook uit de lier motor. Deze was dus kapot. Ook was de hoofdschakelaar van de bus aan elkaar gesmolten.

We hebben een nieuwe lier aangeschaft die gesponsord is door Herman Rotman Klauwverzorging. We hebben nieuwe hoofdschakelaar gemonteerd en het elektrische gedeelte is aangesloten door Hans Wijgman, het werkt perfect!

We hebben de oude stikkers van de achterkant van de bus afgehaald, nu nog wat schuur en plamuur werk en dan kan er nieuwe verf op, over het ontwerp word al druk na gedacht. Dit is werk voor na het seizoen.

Alphen

Het methanol systeem hebben we wat anders afgesteld en met volle moed gingen we naar Brabant. Gerard Meerbeek had de schotelbraai meegenomen, dus we konden heerlijk gebraden hamburgers eten.

Na de Truks mochten we aanhaken op baan 1 voor de Big Benz sleepwagen. De iessel diesel liep goed en de balans kwam mooi in de trekker. Hij zette een Full Pull neer. We konden dankzij de Laptop van Gerard Meerbeek de data uitlezen tussen de runs door. Dit zag er goed uit. In de Pull Of kwamen we tot 87,90 meter, Blue Thunder ging er over heen en de Easy Rider kon niet starten. t’ Beest werd 4e.

De competitie is afgelopen, en als we de punten optellen mogen we ons Nederlands Kampioen 2015 noemen. Dankzij de sponsors en alle mensen die de iessel diesel een warm hart toe dragen is dit gelukt.

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: