Seizoensafsluiter in Alphen (NB)

Nieuwsbrief, Gorssel 19 september 2016,

Alphen (NB)

Zaterdag ochtend 10 september gingen we vol goede moed richting het Brabantse Alphen. Want we stonden op dat moment 2 punten voor op Easy Rider. Het kon dus nog alle kanten op. De baan was aan de harde kant dus kon iessel diesel waarschijnlijk moeilijk grip krijgen. Daarom hebben we de bandenspanning aangepast en meer gewichten achterop gehangen. Bij het optoeren ging de motor helaas op 5 cilinders lopen… Toch hield de Ford het vol tot 89,90 meter. Goed voor een 2e plaats en we gingen niet geheel onbelangrijk rijdend van de baan af!

Easy Rider had de verste afstand, en hiermee nam hij de leiding in het kampioenschap over met slechts 1 punt verschil.

Zo kwam er een einde aan de competitie seizoen in 2016, 26 runs en in totaal 2502,20 meter gereden op 12 verschillende wedstrijden in Frankrijk, België en Nederland. Op woensdag 28 september is het team uitgenodigd om bij het wegenwacht station in Groningen een technische avond te verzorgen.

Daarna mag de iessel diesel even uitrusten en zal worden gecontroleerd en aangepast om in 2017 de aanval weer te openen voor het kampioenschap.

Als team hebben we in 2016 veel werk verzet. Denk aan de bus schuren plamuren verven en het stickers plakken. De motor opbouwen na de grote schade in Zele.

Team iessel diesel bedankt alle sponsoren en de club van 100 leden die dit mogelijk hebben gemaakt!

 

 

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: