Cadzand 2017

Nieuwsbrief, Gorssel 17 juli 2017

Cadzand 
Na bijna vier uur sturen kwamen we aan op het Zeeuwse Cadzand. De baan leek wel van boetseerklei, dit vroeg een aanpassing van bandenspanning en gewichtsverdeling. iessel diesel mocht als tweede aanhaken voor de Keep Moving Orange. Na 25 meter viel de motor plotseling stil… De noodstop was getrokken, dit kwam omdat de sleepwagen begon te springen door de klei bonken die de iessel diesel los had gespit uit de baan. De wedstrijdleiding besloot vervolgens om de Big Benz sleepwagen in te zetten. Na uiteindelijk 6 sleepwagen verstellingen stond de wagen goed. Vanwege de tijd werdt er met floating finish gereden.

De iessel diesel kwam tot 96,99 meter, uiteindelijk goed voor een 2e plaats. En wat nog belangrijker was, de trekker ging rijdend de baan af. Easy Rider werd eerste en No Surender derde.

Aagtekerke
Aanstaande zaterdag mogen we weer richting Zeeland, Aagtekerke dit ligt op Walcheren.

Geen Tractorpulling Lochem…
We hebben er alles aan geprobeerd om toch in Lochem te rijden maar dit lukt organisatorisch niet. Het wordt niet z’n feestje als vorig jaar bij de trekker…  Voor Team iessel diesel is dit ontzettend jammer omdat dit de enige wedstrijd dicht bij huis is.

We moeten afreizen naar het Zuid-Hollandse Koudekerk aan den Rijn. Dit is ook een avondwedstrijd…

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: