Omroep Gelderland en Oud-Vossemeer

Nieuwsbrief, Gorssel 29 mei 2016,

Nadat we begin mei gras ingekuild hadden konden we daarna een mooie foto maken bij de iessel. Van zowel de bus, trekker en team in de nieuwe outfit voor seizoen 2016. Bij deze gelegenheid werd aan Hans en Gerard brandvrije wedstrijd kleding aangeboden.

Nieuwe bus sponsoren 2016

  •  Eetcafe de Hoek uit Gorssel

Naast het cafe heeft de Hoek ook een cafetaria, en een feestzaal. Ook word er catering verzorgd  voor feesten en partijen.
http://www.eetcafe-dehoek.nlEetcafe de Hoek_01

  • Stoeten – Gorssel

Gerben Stoeten kan voor u verzorgen: veetransport, grond en sloop werken. Website: http://www.stoeten-gorssel.nl

Stoeten_02

We zijn super blij met deze nieuwe sponsoren!

Omroep Gelderland
Op vrijdag 27 mei heeft Omroep Gelderland opnames gemaakt in onze werkplaats. Dit was voor het programma: “De boer is troef” Dit gaat om een boer met als hobby techniek. Met een cameraman en verslaggever werden de wedstrijd voorbereidingen van het hele team gefilmd. Dit word op woensdag 8 juni uitgezonden. Allemaal kijken dus!

Oud-Vossenmeer
Rond de klok van 10 uur vertrokken we richting het Zeeuwse Oud-Vossenmeer. De reis verliep voorspoed totdat halverwege de binnenste linker achterband explodeerde. Gelukkig waren we dicht bij een tankstation en konden we binnen een uur weer verder rijden.

Eenmaal op de wedstrijd aangekomen moesten we nog bijna 3 uur wachten voordat de Light Super Stock mocht aanhaken. iessel diesel liep goed en trok een Full Pull even als Easy Rider. No Surrender kwam tot 2 keer toe niet van de plaats weg. Later bleek dat de olie druk weg was gevallen.

In de Pull Off kwamen de toeren er weer mooi in, en bij 98,46 meter haalde Erik de gashendel weer terug. Easy Rider kon niet schakelen en kwam niet voor de sleepwagen. Zo werd de 1e 1e plaats gehaald van dit seizoen.

Na de prijsuitreiking hebben we hamburgers gesmuld gebakken door Gerard en Luuk. Daarna hebben we de trekker weer ingeladen en rond 21:30 uur waren we weer aan de goede kant van de iessel.

Op zaterdag 4 juni is het iessel diesel team uitgenodigd om een demo te komen rijden in het Franse Bernay. Verder worden op deze wedstrijd diverse Eurocup wedstrijden verreden. We zijn zeer vereerd met deze uitnodiging!

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: