Alphen – Bakel

Nieuwsbrief, Gorssel 31 Augustus 2014,

Alphen (NB) 24 Augustus
Voor de wedstrijd hebben we de olie uitgekookt in de gluhwein ketel. De bougies gecontroleerd en de kleppen gesteld. Trekker ingeladen en met volle bemanning naar Alphen gereden. De wedstrijd begon met regen maar later begon de zon te schijnen. De baan was van goede kwaliteit en rond 15:30 uur kon de iessel diesel aanhaken. De trekker liep goed alleen bij 93 meter ging de motor uit. Uit de datalogger beelden bleek dat cilinder 1 vanaf het begin was uitgevallen. Rara hoe kan dat? Een vierde plaats was het resultaat. Vervolgens hebben we pannenkoeken gegeten, gebakken door Lucia. En gingen wij weer richting Gorssel.

Werkplaats nieuws
We hebben de bougies doorgemeten en de bougie kabels maar daar was niks aan te vinden. Wel zat er een scheurtje in de verdelerkap. Deze is vervangen, evenals de bougie van cilinder 1. Verder was alles goed dus konden we naar Bakel. Hans en Gerard hebben de audio installatie van de bus getuned, zodat we met feest muziek kunnen rijden.

Bakel (NB) 30 Augustus 
Onderweg naar de laatste wedstrijd van het seizoen regende het langdurig. Maar in Bakel was het droog. Met een trekker voorzien van gele wielen werden we op de plek gesleept. Rond half 5 werd 5 mm regen voorspeld maar het werden er wel 25! Een compliment aan de organisatie dat de wedstrijd toch door kon gaan. Door de regen werd het klassement gewijzigd en de Light Super Stocks mochten als allerlaatste aanhaken. De iessel diesel mocht als laatste starten, met een geweldige run werd een afstand van 99,42 meter neergezet. Goed voor een 1e plaats! En de motor liep nog, dit was voor het iessel diesel team een geweldige afsluiting van het seizoen 2014.

Voor het NK zijn we als 4e geëindigd omdat we helaas 1 wedstrijd moesten laten schieten.

1. Easy Rider 2. Green Extreme 3. ’t Beest, van harte gefeliciteerd.

De 9600 gaan we schoonmaken en een beetje olie op de zuigers en een keer rond starten. En een poosje rust.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: