TractorPulling Lochem 2016

Nieuwsbrief, Gorssel 10 augustus 2016,

Voor de wedstrijd van Lochem hebben we extra voorbereidingen gedaan. We willen onze sponsoren Eetcafe de Hoek bedanken voor het eten en drinken en Bruggeman Sanitair voor de tent en tafels.

TractorPulling Lochem
Omdat Lochem de thuiswedstrijd is hebben we alle sponsoren uitgenodigd om op de wedstrijd met ons mee te beleven. Ze zijn allemaal langs geweest en dit was erg gezellig. In de tent was een filmpje te zien van de sponsoren en hun activiteiten: zie filmpje.

Lochem_01         IMG_2471

Nadat Michiel was geïnterviewd door RTL7, was het tijd voor de Light Super Stocks. Onderweg naar de weegbrug reed iessel diesel over zijn eigen helm… Gelukkig werd er een helm beschikbaar gesteld door het Runaway Deer team zodat we mochten aanhaken, bedankt!

No Surrender had een proeftrek maar kwam niet verder dan +- 50 meter. Easy Rider parkeerde de trekker in de hill en wij haalden ook een FULL PULL met een goed lopende motor. Na de FP liet speaker Arko Sterk de hele pulling arena het “lang zal hij leven” lied zingen voor Michiel.

In de Pull Off hadden we de gewichtsverdeling aangepast. Dit resulteerde in een afstand van 96,07 meter. Goed voor een 2e plaats.

Na de prijs uitreiking werd er volop gebakken, gebraden, gegeten en gedronken. Het bleef nog lang gezellig! Bij de kwalificatie run van de Hurricane viel de motor stil vanwege een kapotte rotor, gelukkig hadden wij er nog een. En kon de Hurricane aan de start komen voor de 2e poging.

Ondertussen hebben de trekker weer gecontroleerd en kunnen we aanstaande maandag naar het Belgische Zele.

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: