Indoor Zwolle 2018

Nieuwsbrief, Gorssel 29 januari 2018

5 jarig jubileum feest
Op zaterdag 4 november was de iessel diesel werkplaats omgetoverd tot feestzaal. Alle sponsors en club van 100 leden waren uitgenodigd en grotendeels aanwezig. Er was een lekker hapje en een drankje geregeld door onze sponsor Eetcafe de Hoek. Tijdens deze avond hebben we terug gekeken op seizoen 2017 en een vooruitblik gedaan voor 2018.

2018
Een nieuwe eis voor 2018 is dat er een glijslof “skitplate” gemonteerd moet zijn onder de vooras. Hierdoor hebben we ook meteen aanpassingen gedaan aan de look van de trekker. Er zijn andere voorwielen gemonteerd en we hebben aluminium plaatwerk bevestigd aan het chassis. De aluminium platen zijn gesponsord door EMB Metaalbewerking. En keurig netjes blauw gespoten door onze sponsor Rouwenhorst autoschade uit Ruurlo. Ondertussen hebben we de achteras gedemonteerd omdat er een olie lekkage was langs de steekas. Hans Wijgman heeft de bedrading van de trekker op orde gebracht.

Het frame van de trekker heeft Hans bijgesloten met lak en blanke lak van Rouwenhorst, zodat het weer bij elkaar past. Uiteindelijk liep de trekker weer op vrijdag rond 22:00 uur, Daarna hebben Gerard en Floris alle stickers aangebracht op de nieuwe beplating. Op naar Zwolle!

Zaterdag 
s’Morgens in alle vroegte kwam Hein Kettelarij van KTL Transport voorrijden met de dieplader. Na een voorspoedige reis kwamen we aan in de iesselhallen. De trekker werd volledig gekeurd en goed bevonden voor seizoen 2018. Omdat Hein jarig is geweest was er gebak met kaarsjes. Dit jaar was er een sterk deelnemersveld in Zwolle, met twee Franse deelnemers. De iessel diesel moest als laatste starten en zette de Keep Moving Orange stil op 78,24 meter. Net 1,76 meter te kort voor een finale plaats… Dit was goed voor een 4e plaats. Verder was het een gezellige middag en avond waar veel fans een kijkje kwamen nemen bij de trekker. Rond 00:00 waren we weer thuisgebracht door Hein.

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: