Indoor tractor pulling Zwolle

Nieuwsbrief, Gorssel 27 Januari 2014.

Na de test sprints in de wei leek alles goed. Hans Wijgman heeft lampen in de spatborden gemonteerd en aangeschoten. Bij een inlaatdruk van 1 bar gaan de lampen knipperen. Er is een oliedruk zender geplaatst voor de motorolie druk en de oliedruk voor de turbo. De stikkers zijn aangepast door Hans Wijgman.

Zaterdag morgen kwamen Hein en Han van KTL transport om iessel diesel op te laden en vervolgens met goede moet naar Zwolle te rijden. Rond 3 uur waren de Light Super Stocks aan de beurt in de iesselhallen. De eerste run probeerde we om in de hoogste versnelling weg te komen. Alleen dit ging niet. De 2e keer in een lagere versnelling kwam de trekker goed op gang, maar bij 38,80 hield de motor er mee op. Dit was toch genoeg voor een 3e plaats. De 1e plaats ging naar Green Extreme, en de 2e plaats naar No Surrender, en pechvogel Slow Motion waarvan de koppeling explodeerde werd 4e.

Eenmaal bij thuiskomst werd de data uitgelezen en bij controle bleek dat de massa elektrode van bougie cil. nr 6 bleek weggebrand te zijn. En ook de uitlaatklep was ook verbrand. Dus er is nog wat sleutelwerk te doen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: