Demo Bernay 2017

Bus apk
Om de bus apk goedgekeurd te krijgen moest er het een en ander aangepakt worden. Zo hebben we de frame-balken, instap, accubak en deel van de bedrading vervangen. Hans en Erik hebben hier veel werk aan gehad. De achterbanden zijn vervangen voor exemplaren die iets groter zijn, nu komen we met het zelfde motortoerental net iets eerder op de wedstrijd aan. Harry Kolkman heeft het vervolgens gekeurd bij Van Oppijnen hiervoor bedankt!           

Bernay 2017
3 juni stond de wedstrijd in het Franse Bernay op het programma, net als vorig jaar zijn we uitgenodigd om daar een demo te rijden. Op vrijdag 2 juni zijn we samen met Gerard, Erik en Floris rond 6:30 uur vertrokken. Na een reis van 640 km en 10 uur rijden zaten we in het zonnetje aan de koffie.

De trekker is voorzien van nieuwe bougies, bougie kabels en we hebben het brandstofsysteem een beetje gekieteld. Rond de klok van 14:00 uur stond de sleepwagen klaar voor de Light SuperStocks. Met 5 deelnemers stonden we klaar om een mooie show te geven. No Surender zette een Full Pull neer, dit deed Easy Rider ook maar kon niet terug komen in de finale. Nu was het de beurt aan Erik, de voor ons nieuwe banden pakte goed op. Er moest iets geremd worden en bij 96,40 meter ging de motor onderuit. De Franse Froggy en Warrior zetten beide een Full Pull neer.
In de Pull Off kon Warrior niet terug komen door motorschade, de No Surender moest van het gas anders raakte hij de witte kalklijn. Froggy zette de machine bij 100 meter stil en won daarmee de wedstrijd.

Zo werd de iessel diesel 4e…
aanstaande zaterdag 10 juni hebben we de 2e Nederlandse competitiewedstrijd in Oudenhoorn.

TractorPulling Team

%d bloggers liken dit: