Lochem 2019

Voorbereidingen voor thuiswedstrijd Lochem
De koppeling is aangepast door Aadri van der Veeken en we hebben de versnellingsbak aangepast. We hebben een lagere versnelling gemonteerd omdat we denken dat de trekker op de baan hierdoor beter kan presteren. 

Xenum olie 
Alex van den Bos, Xenum heeft een vat Pulling olie gesponsord en diverse werkplaats artikelen zoals: vloeibare pakking, rem reiniger ect. Hiervoor onze dank!

 

 

Accu 
Erik Wilgenhof, AMW Parts heeft een nieuwe accu voor de iessel diesel gesponsord, hiervoor onze dank!. De oude accu was na 6 jaar aan vervanging toe.

Lochem 2019
Voor het eerst in 36 jaar was er een vrijdag avond wedstrijd in Lochem. Hiervoor stond de Limited Super Stock klasse op het programma. Na een snelle pitstop bij sponsor Eetcafe De Hoek waren we in een mum van tijd voorzien van eten en drinken. En daarna op pad naar het wedstrijd terrein. 
Daar de tent uitgeladen die beschikbaar gesteld is door onze sponsor Bruggeman Sanitair. Na een regenbui kon de wedstrijd toch van start gaan.


Als 6e mocht de iessel diesel aanhaken, Aangemoedigd door alles fans kwamen we tot 100,09 meter. Goed voor een hele mooie 2e plaats! Met alle sponsoren en fans bleef het nog lang gezellig bij de bus. De zussen Wilma en Ellen bakten nog tot laat in de avond een lekkere hamburger. Om 00:00 uur werd er gezongen want teamlid Gerard werd jarig. De volgende morgen was er een luxe ontbijt verzorgt door Hans, Ellen en Gerard. Samen met het Moving Mountains team werd er flink gegeten. (belofte maakt schuld). 
De zaterdag was nog een gezellige dag waar we veel bekenden hebben gesproken. 

De volgende competitie wedstrijd is op donderdag 15 augustus in het Belgische Zele. 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s