Zele (B) 2021

Op Zondag 15 august vertrok de DAF Van Hool in de vroege ochtend naar zijn geboorte grond in België. Met club van 100 lid Paul Zoerink als speciale gast was de 4 uur durende reis zo voorbij. Na het scannen van de QR code mochten we het terrein op waar ook het Belgische publiek weer in het park ferme mocht lopen. Weer als vanouds.

H.J. Meijer was deze wedstrijd weer alleen maar buschauffeur, Floris zat dit maal achter het stuur. De baan was typische Belgisch met een spoor met droge en natte plekken. Dit maal mochten we als laatste in de klasse starten, dit gaf de gelegenheid om goed te kijken wat de beste startpositie was. En dit wierp zijn vruchten af, een afstand van 101,66 meter was genoeg voor de finale. Na de run werdt de motor bekeken en de datalogger uitgelezen. Dit zag er goed uit. In de finale zat er weer een mooie balans in de machine, de run was goed voor de 2e plaats! Dit betekend dat we nu 3e staan in het Nederlands Kampioenschap.

4 september is de volgende wedstrijd in Alphen (NB). Dit is zonder publiek met wel weer met een gratis live-stream. Op 5 september gaan we naar het Duitse Sonsbeck om een demo te rijden. Hier zullen veel verschillende buitenlandse Limited Super Stock trekkers aanwezig zijn. Erg interessant om de krachten te meten met de buitenlandse machines.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s