Nokkenas schade in Putten

Nieuwsbrief, Gorssel 17 juli 2018

Club van 100 leden!
We kunnen u melden dat we 2 nieuwe leden er bij hebben voor de club van 100. Maria en André van Strijp hebben zich aangemeld! Zelf ook lid worden? kijk dan op de website of stuur een mail naar club100iesseldiesel@hotmail.com

2 weken sleutelen
Omdat we halverwege het seizoen zijn hebben we besloten om groot onderhoud te plegen. Zowel aan de motor als aan de achteras. Willie Pasman heeft de cilinders weer gehoond. Vervolgens de boel weer in elkaar gedraaid en goed afgesteld. In de achteras hebben we het differentieel op naaldlagers gemaakt. Hiermee hopen we rechtere runs te maken.

Beachpull Putten
Op het strand was heel Pulling Europa aanwezig voor zowel de middag/ avond wedstrijd. De Light SuperStocks mochten rond 19:00 uur aanhaken. Er werd floating finish gereden omdat het programma was uitgelopen. De iessel diesel ging voortvarend van start, maar na een kleine koerscorrectie viel de motor stil… terug bij de bus werd geleken naar de oorzaak. Tot grote schik bleek de nokkenas doormidden gebroken te zijn. Dit betekend dat we weer een week in de werkplaats te vinden zijn. Want zaterdag 21 juni mogen we naar Aagtekerke, Zeeland.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s